Videdalshus Ekonomisk Förening

Hem Snabbguide Nytt TV Bredband Om föreningen Hustips Erbjudanden Om Videdal Länkar


Sydantenn informerar om kanalförändringar
Idag sänds flera kanaler både i standard och HD-format, vilket innebär att samma kanal tar upp två kanalplatser i kabel-tv-nätet. Då TV-utvecklingen i Sverige går mot HD-sändningar och fler kanaler väljer HD-upplösning måste vi frigöra utrymme i nätet så att vi kan erbjuda dig som kund nya kanaler framöver. De kanaler som sänds i dubbla format kommer framöver endast sändas i HD.

För utbudet i Vidalshus Ekonomisk Förening innebär detta därför att Viasat Nature inte kommer att finnas kvar i det analoga utbudet. Kanalerna kommer att ligga kvar i föreningens digitala basutbud, med skillnaden att sändningen efter förändringen endast kommer att ske i HD-format.

Kanalförändringen kommer att ske den 1:e september 2016.
Information från Sydantenn om kanalförändringar 2016-11-01.

Här kan du ladda ner infobladet som en pdf-fil:> >

TV

Kanalplan


Ladda ner Kanalplanen som pdf-fil.


Dålig TV-bild
Anmäl dålig TV-bild till Sydantenn tel 040-14 18 80 eller info@sydantenn.se för åtgärd, men meddela samtidigt även Ali Veysel ali.veysel66@hotmail.com eller tel 073-316 63 94, alla dagar kl 09.00-21.00, så att han får en helhetsbild. (Ali Veysel sitter i föreningens styrelse). En orsak till dålig TV-bild är att den signal vi för närvarande har i nätet inte är anpassad till större TV-typ typ platt-TV. Ni som har "tjock-TV" kan kolla hur bilden är i denna typ av TV. Är bilden OK här, så är det inte signalfel. Se Sydantenns info nedan om dålig signal=dålig bild.

Aktuell information från Sydantenn
september 2009.


Här kan du ladda ner den tvåsidiga informationen, som en pdf-fil:

 
Blankett från Sydantenn
för Tilläggsutbud.


Här kan du ladda ner blanketten som en pdf-fil:


Information från Sydantenn
Sydantenn har nedan angett några frågor man skall ställa sig innan man skaffar NY TV. En fråga som är viktig, men som inte finns med i listan är att Du skall kontrollera att den nya teven kan ta emot både digital och analog signal (ny inform- ation från Sydantenn). Sydantenn har aviserat att det kommer att ske förändringar 2009-10-01. Det finns då risk för att en teve som bara kan ta emot digitala signaler, också skulle kräva programkort för vissa kanaler.Den estetiska miljön vinner på
att tv-signalerna förmedlas i kabelnät.

Hem
Senast uppdaterad 180718